Prvi Uncharted bi trebao dobiti potpuni remake

OBJAVLJENO

Da bi prvi Uncharted trebao dobiti remake kazao je Nick Baker na svojem Xbox Era podcastu. Baker je poznat po dijeljenju glasina koje u većini slučajeva završe kao istinite. Drake’s Fortune se planira za PlayStation 5, iako Baker kaže kako nije sto posto siguran u postojanje ovog remakea. Doduše, kaže kako se u unutar Sonyja razgovara o ovom projektu. S druge strane, na X platformi se pojavio Speclizer_ koji tvrdi kako je Uncharted Drake’s Fortune u razvoju.

Ono što znamo od prije je da je Naughty Dog završio sa serijalom izbacivanjem Uncharted 4: A Thief’s End. No, iako su developeri završili sa serijalom, gaming zajednica od 2016. ne odustaje od ideje remakeaova. Novi, remake, Uncharteda bi mogao raditi isti onaj studio koji ih je radio za PlayStation 4, Bluepoint. Bluepoint studio radi na svom vlastitom projektu, pa nismo baš sigurni koliko Uncharted remake može biti njihov projekt.

POVEZANO

Sony je potvrdio PS Plus Essential postavu igara za ožujak
Spajanje PlayStation i Microsofta će postati stvarnost
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.