U izradi je nova One Punch Man igra

OBJAVLJENO:

Crunchyroll Games, interaktivni odjel globalnog lidera u animeu, udružuje se s Perfect Worldom, razvojnim programerom Tower of Fantasy i Persona 5: The Phantom X, kako bi napravili One Punch Man igru. One Punch Man: World bi trebali igrati već ove godine, a primarno bi trebala naravno privući obožavatelje ovog animea. Za sada je potvrđeno kako ćemo igru moći igrati na PC-ju i mobilnim uređajima, no postoji šansa napredovanja i na konzole.

Kroz trailer vidimo dosta likova iz One Punch Mana, kao što su Saitama, Genos, Speed-o’-Sound Sonic i mnogi drugi. Čini se kako ćemo imati i nekakvu vrstu otvorenog svijeta, koji ćemo naravno istraživati. Što se gameplaya tiče, ne vidimo puno, ali imamo sustav borbe u kojima će nam SPACE, Q, E i R biti napadi, a na T bi trebali imati nekakvu vrstu posebnog napada.

One Punch Man: World izgleda kao zanimljiv naslov koji će najprivlačniji biti upravo obožavateljima ovog animea. Po komentarima ispod trailera da se naslutiti kako su poprilično uzbuđeni. Za kraj, datum izlaska nije poznat, no zna se kako će igra biti free-to-play tako da bi ju svakako trebalo isprobati.

POVEZANO

spot_img