back to top

Što igramo ovog mjeseca na PlayStation Plusu?

OBJAVLJENO

Ne možemo biti razočarani ponudom PlayStation Plus mjesečnih igara za srpanj. Dobili smo tri potpuno drugačija naslova koja će posvađati s prijateljima, ohladiti i dobro raspucati.

EA Sports NHL 24 možda nije najpopularnija sportska igra na našem području, ali hokej zasigurno ima svoju bazu obožavatelja. Možda više nema Medveščaka u punoj snazi, ali tko je tučnjavu na ledu zavolio u to doba zasigurno treba isprobati NHL 24. Uostalom treba malo i ohladiti od EA FC-ja i nogometa općenito.

Among Us je dobro poznati naslov koji je u svojim najboljim danima bio daleko najpopularniji naslov na svim platformama. Youtuberi i streameri zgrtali su preglede, a bome i developeri koji su sve to iskoristili kako bi dalje pomagali malim studijima u svome razvoju. Skupite ekipu, ukrcajte se u svemirski brod i javite tko to najbolje laže u vašoj ekipi.

Posljednji naslov svakako je najzvučniji, riječ je o Borderlandsu 3. Igru je izradio Gearbox Software što dovoljno već govori o tome kakvu igru treba očekivati. Za izdavanje ovog naslova 2019. godine pobrinuo se 2K. Koji je uspio prodati 5 milijuna primjeraka u 5 dana prodaje. Do danas igra je prodana u preko 18 milijuna primjeraka, a nama je sada dostupna za 0 eura.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D