back to top

Dobili smo prvi pogled na Among Us TV seriju

OBJAVLJENO

Tijekom jučerašnjeg Summer Games Festa, otkriven je potpuno novi trailer za adaptaciju animirane serije hit igre Among Us. CBS i Innersloth prvi su put najavili seriju u lipnju 2023. godine s malom najavom slikom i tek nekoliko detalja. Službeni trailer za seriju ponavlja premisu same igre. Dakle, posada svemirskog broda morat će identificirati izvanzemaljca koji mijenja oblik i ubija pripadnike posade.

Od prve najave, glumačka postava animirane serije Among Us nastavila se širiti s nekim iznenađujućim imenima. U ožujku 2024. godine glavni holivudski glumci poput Elijaha Wooda i Ashley Johnson pridružili su se glumačkoj postavi. Ostali članovi glumačke ekipe su Randall Park i Yvette Nicole Brown.

CBS Eye Animation Producions udružio se s developerom Among Usa, Innerslothom u stvaranju ove adaptacije. Dakle, dugogodišnji obožavatelji mogu očekivati da će serija zadržati isti ton i kreativni utjecaj izvornog materijala.

Among Us možda na Metacriticu ima mješovite kritike, ali ostaje apsolutni hit, pogotovo u doba COVIDA i famoznog Lockdowna.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.