back to top

Pogledajte kako izgleda The Rogue Prince of Persia!

OBJAVLJENO

The Rogue Prince of Persia je projekt o kojem se priča već nekoliko mjeseci. Mnogim igračima i fanovima serijala neće izgledati privlačno, no vrlo je važna činjenica da na njemu rade kreatori rougelike naslova Dead Cells. Evil Empire i Ubisoft su najavili izlazak The Rogue Prince of Perisa za 14.05. ove godine i to u early access verziji na Steamu. Ljubitelji ovog žanra će biti oduševljeni ovim naslovom, a s obzirom na to da su tvorci Dead Cellsa na ovom projektu, sigurni smo kako nas čeka i vrlo kvalitetan gameplay.

The Rogue Prince of Persia ima priču, no ona nije neka luda i do sada ne ispričana. Ponovno je Perzija pod opsadom, samo ovoga puta neprijatelji su nam Huni koji su pod steroidima crne magije. Princa ćemo moći upravljati i po zidovima, odnosno ima sposobnost trčanja po zidovima. Također, dostupna su nam dva slota za oružje i kuku. Leveli su proceduralno generirani, a s obzirom na to da će igra izaći u early accessu, kroz to razdoblje možemo očekivati nova oružja, levele, nove bossove i nove dodatke priči.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.