Novi The Division donosi Dark Zone na mobilne uređaje

OBJAVLJENO:

The Division Resurgence dobio je trailer za Dark Zone. Dosta neočekivano je da dolazi na mobilne uređaje. The Dark Zone nam donosi mogućnost ponovnog otkrivanja PvPvE s kojim smo se mogli upoznati u closed beti The Division Resurgenca. Radnja igre će se održavati u kontaminiranom području New Yorka, gdje ćemo se moći boriti protiv NPC-ijeva. Nagrada za naše mukotrpne borbe će biti rijedak loot, a zaplet u ovom svemu je naš odlazak do mjesta susreta s helikopterom. Tada možemo očekivati napad od strane drugih igrača kako bi nam uzeli rijetki loot. Također možemo očekivati izdaju od strane naših suigrača.

Za sve čitatelje koji nisu upućeni u The Division Resurgence, to je besplatna RPG pucačina iz trećeg lica koju nam donosi Ubisoft. Igra donosi zasebnu kampanju koja se razlikuje od Tom Clancy’s The Division 1 i Tom Clancy’s The Division 2, nudeći neku svoju novu perspektivu na ključne događaje iz prethodnih priča. Radnja se odvija u suvremenoj Americi u kojoj izbija virus koji izaziva kaos i kolaps vlade. Naša uloga kao agenta “Strategic Homeland Division” je vratiti mir u državu i zaštiti civile od neprijatelja, te im pomoći u izgradnji bolje budućnosti.

Closed Beta za mobilnu verziju The Division Resurgencea, The Dark Zone, nam dolazi ove jeseni, a registrirati se možete već danas.

POVEZANO

spot_img