back to top

Novi The Division donosi Dark Zone na mobilne uređaje

OBJAVLJENO

The Division Resurgence dobio je trailer za Dark Zone. Dosta neočekivano je da dolazi na mobilne uređaje. The Dark Zone nam donosi mogućnost ponovnog otkrivanja PvPvE s kojim smo se mogli upoznati u closed beti The Division Resurgenca. Radnja igre će se održavati u kontaminiranom području New Yorka, gdje ćemo se moći boriti protiv NPC-ijeva. Nagrada za naše mukotrpne borbe će biti rijedak loot, a zaplet u ovom svemu je naš odlazak do mjesta susreta s helikopterom. Tada možemo očekivati napad od strane drugih igrača kako bi nam uzeli rijetki loot. Također možemo očekivati izdaju od strane naših suigrača.

Za sve čitatelje koji nisu upućeni u The Division Resurgence, to je besplatna RPG pucačina iz trećeg lica koju nam donosi Ubisoft. Igra donosi zasebnu kampanju koja se razlikuje od Tom Clancy’s The Division 1 i Tom Clancy’s The Division 2, nudeći neku svoju novu perspektivu na ključne događaje iz prethodnih priča. Radnja se odvija u suvremenoj Americi u kojoj izbija virus koji izaziva kaos i kolaps vlade. Naša uloga kao agenta “Strategic Homeland Division” je vratiti mir u državu i zaštiti civile od neprijatelja, te im pomoći u izgradnji bolje budućnosti.

Closed Beta za mobilnu verziju The Division Resurgencea, The Dark Zone, nam dolazi ove jeseni, a registrirati se možete već danas.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.