back to top

YouTuber Mirko Rašić pronađen je mrtav u Beogradu

OBJAVLJENO

Mirko Rašić (32), poznati kao Neovlašćeni serviser, pronađen je mrtav u Surčinu u Beogradu. Okolnosti njegove smrti trenutno nisu poznate. Rašić je bio automehaničar i influencer koji je vodio svoj YouTube kanal pod nazivom “Neovlašćeni serviser”. Kanal je imao više od 143 tisuće pretplatnika, a njegov Instagram profil pratilo je više od 125 tisuća ljudi.

Od malih nogu bavio se onim čime je volio, a u te vode ga je uveo njegov otac već u devetoj godini života. Na svojim društvenim mrežama, Mirko je promovirao mehaniku i automobilizam. Radio je ono što voli, trudio se biti najbolji u tome, a naravno svojim gledateljima je uvijek htio samo pružiti pomoć. Svi njegovi gledatelji tvrde kako je nosio titulu “čovjeka iz naroda”, te je upravo on razbio predrasude vezane uz automehaničare.

Zadnju objavu na Instagram profilu je objavio jučer, a već danas su se njegovi obožavatelji počeli opraštati od njega u komentarima te objave. Mirko hvala ti za sve, počivaj u miru.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.