back to top

Wolverine igra će biti u istom svemiru kao i Marvel’s Spider-Man 2

OBJAVLJENO

Marvel’s Spider-Man 2 je oduševio sve koji su ga zaigrali. Kritike su odlične, a ocjene su visoke. Ovo je treća Spider-Man igra koju je Insomniac izbacio, a čini se kako im posebno dobro idu upravo Marvelove igre. Našu recenziju Marvel’s Spider-Man 2 možete pročitati ovdje.

Kreativni direktor ovog naslova, Bryan Intihar, bio je gost na jednom podcastu. Tamo je potvrdio kako će radnja Marvel’s Wolverinea biti smještena unutar istog svemira kao i Marvel’s Spider-Man 2. Riječ je o Zemlji-1048, gdje su smješteni svi likovi iz sve tri Spider-Man igre. Dakle, Sinister Six, Yuri, oba Spider-Mana, Demoni, Prowler… Jedno od mnogih pitanja upućeno Bryanu je bilo je i zašto do sada nismo pronašli niti jedan easter egg vezan za Wolverinea unutar Spider-Man igara. Bryanov odgovor bio je vrlo jednostavan, naime to je njihova kreativna odluka.

Marvel’s Spider-Man 2 krije jedno posebno odijelo za Milesa. Riječ je naravno o Wolverine odijelu, no kako se čini iz Insomniaca nisu to smatrali nikakvom referencom na nadolazeću igru. Bryan je dodao kako je još jedan razlog ne imanja easter eggova za Wolverinea bio potez kojim nisu htjeli forsirati nešto što se ne bi uklopilo u igrinu priču. Cijeli podcast možete pogledati ovdje.

Podsjećamo kako je Marvel’s Wolverine planiran za 2024. godinu, te da igra neće biti namijenjena djeci. Samim time se nagovještava dosta brutalnih scena i surove radnje.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.