back to top

Ultimate Team slavi svoj 15. rođendan pogledajmo kako se mijenjao kroz godine

OBJAVLJENO

Teško nam je za povjerovati, ali Ultimate Team slavi svoj 15. rođendan. Prvi put smo se s konceptom Ultimate Teama susreli još 2008. godine u FIFA 09. Pojavio se tada ekskluzivno na Xboxu 360 i PlayStationu 3 kao besplatni dodatak igri.

Kroz svoju dugu povijest doživio je brojne promjene pa je tako sada dostupan i na trećoj generaciji konzola. Ne zaboravimo u međuvremenu je promjenio i igru u kojoj se nalazi. Majka FIFA ga je napustila pa je tako EA FC postao samohrani otac. Ranije je imao i odvojenu igru posvećenu gotovo samo njemu. FIFA World ostaje žal velikom broju igrača koji su uživali igrajuči Ultimate Team. Zanimljivo je kako i dalje postoji stranica koja nam daje 7 razloga zašto bismo trebali zaigrati FIFA-u World. Free to play naslov koji je velika većina računala mogla pokrenuti bila je dobitna kombinacija, ali EA je polako počeo odustajati of F2P igara i tako je FIFA World zauvijek nestala.

Ultimate Team imamo i na prijenosnim uređajima. Nekada su to bile cijele igre kao što je to bio slučaj s primjerice FIFA-om 14. Ultimate Team je bio besplatan u tom slučaju dok bi za ostale modove ipak morali platiti određenu sumu novca. Koncept je tako trajao do FIFA-e 16 nakon toga dobili smo FIFA Mobile odnosno sada EA Sports FC Mobile.

Ultimate Team slavi svoj 15. rođendan pogledajmo kako se mijenjao kroz godine TEHIX

Ovogodišnje slavlje prožeto je ponovno posebnim karticama u igri od kojih sve imaju 5 zvjezdica skill moves ili weak foot. Dva vrlo važna atributa kod svake kartice što nudi gamerima puno više mogućnosti kako uklopiti određenu karticu u svoj tim. Detaljnije o karticama pisali smo već ranije. Najunosiji posao EA-a vjerojatno u ovih 15 godina i dalje će nastaviti “uveseljavati” igrače diljem svijeta, a mi mu želimo sretan rođendan!

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D