back to top

Otkriveni su igrači prvog FUT Ultimate Birthdaya

OBJAVLJENO

EA FC 24 je danas otkrio FUT Ultimate Birthday Team 1, igrači ovo čak smatraju jednim od najboljih promo squadova.

FUT Ultimate Birthday

Nakon tjedna sadržaja serije Showdown, koji je uključivao ponovno izdane promocijske stavke u EA FC 24 Ultimate Team paketima, EA Sports je sada otkrio složenu EA FC 24 Ultimate rođendansku momčad 1 i to mnogo ranije nego obično. Slavljenjem 15. godišnjice Ultimate Teama, Ultimate rođendanska momčad nagrađuje igrače poboljšanim karticama koje imaju ili pet zvjezdica za slabu nogu ili pet zvjezdica za poteze.

EA FC 24 Ultimate Rođendanska momčad 1 sadrži neke od najboljih igrača koje smo dosad vidjeli, uključujući Lionela Messija s ocjenom od 94 i pet zvjezdica za poteze i slabu nogu. Messi nije jedini, već su u momčad uključena i velika imena iz Al Ittihada, Arsenala, Liverpoola, Real Madrida, Barcelone, Manchester Cityja, Bayerna i mnogih drugih klubova.

Potpuni popis igrača u FUT Ultimate Birthday Team 1:

FUT Ultimate Birthday

Evo potvrđene EA FC 24 Ultimate rođendanske momčadi u potpunosti, uključujući detalje igrača koji dobivaju nadogradnju pet zvjezdica za slabu nogu ili pet zvjezdica za poteze. Neki od igrača se na ovoj listi nalaze dvaput, a to je zato što će biti objavljene dvije verzije igrača, jedna sa svakim od nadogradnji pet zvjezdica.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D