back to top

Tri velika stagea nas očekuju na Wanderconu

OBJAVLJENO

Kao što smo već pisali Reroot organizira Wandercon – najveći gaming event u regiji koji će održati u Osijeku od 2. do 5. veljače 2023. godine. Najavljen je dolazak velikog broja influensera s cijelog Balkana, a lista se povečava iz dana u dan.

Ekipa iz Reroota najavila je 3 velika stagea koja će se nalaziti u dvorani Gradski vrt svaki sa svojim programom. Prvi je Battle Arena koji ima čak 64 igrača mjesta na kojima će se igrači natjecati u novome Warzoneu 2.0 i Fortniteu, ali i zaigrati nadolezeći Joe Wander iz Frozen Pixela. Šlag na tortu je svakako legendarni Call of Duty 2 gdje će te moći zaigrati LAN s cijelom ekipom.

Wander Stage je ujedno i najveća pozornica na kojoj će se održavati središnji program cijelog eventa. Ondje će biti program za influensere, prezentacije igara, paneli i drugi razni sadržaj koji priliči jednom gaming eventu ove veličine.

Za kraj ostaje Showdown Arena gdje će se u ukupno 6 različitih espotova najbolji timovi i pojedinci iz regije natjecati za bogate nagrade. Valorant i League of Legends turnir teški su svaki po 5000 eura nagradnog fonda. FIFA 23 čak 3000 eura dok je Rocket League na 1000 eura nagradnog fonda. Znamo kako će se igrati još i Counter Strike: Global Offensive i Tekken, ali njihov nagradni fond nije nam još poznat.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D