back to top

Reroot organizira Wandercon – najveći gaming event u regiji

OBJAVLJENO

Ekipa iz Reroota Gaminga nakon više uspješnih online i offline esport evenata odlučila se za iskorak te organizaciju onoga što je svima falilo, a to je gaming/esport event.

S obzirom da je pandemija odgodila sve što je mogla tako je i InfoGamer u pauzi već neko vrijeme i nismo imali ništa osim online konferencija. Sada konačno odbrojavamo dane do prvog gaming eventa u regiji u fizičkom izdanju.

Reroot organizira Wandercon - najveći gaming event u regiji TEHIX
Reroot Gaming

Wandercon u organizaciji Reroot Gaminga održati će se u Osijeku u dvorani Gradski Vrt početkom 2023. godine. Točnije sam event će biti održan od 2. do 5. veljače 2023. Očekuje se dolazak velikog broja influencera, a već je potvrđen dolazak poznatog tiktokera Anrila. Dolazi i nama dragi prijatelj Gallasandalla. Opajopa još jedan je od tiktok zvijezda koje će doći na event. Listu influencera trebali bi upotpuniti i Cofi, Sega, Lavvek kao i mnogi drugi.

Kako bi event prošao u najboljem redu za sve posjetitelje potreban je veći broj volontera za rad od 30.1. do 6.2. Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija na Reroot Gaming Instagram profilu ili se možete javiti na [email protected]

POVEZANO

Avatar dolazi u Fornite Mini-Pass

Avatar dolazi u Fortnite Mini-Pass

Fisherman's Palace Tehix
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D