back to top

Tormentor je nova gnjusna igra o mučenju

OBJAVLJENO

Tormentor je nova igra poljskog studija, MadMind. Tormentor nam daje kontrolu nad napuštenim zatvorom koji je krcat zatvorenicima koji su osuđeni na smrt. Naša uloga u tom svemu je mučiti ih i sve zabilježiti kamerom. Nakon naše predstave, snimke se trebaju prodati na internetu, a zarađeni novac se može ulagati na prilagođavanje zatvorskih ćelija, nove opreme i još mnogo raznih stvari.

Pravo je čudo kako ova igra i dalje nije zabranjena, jer kroz trailer možemo vidjeti kako je fokus na brutalnim pogubljenjima. Palčevi koji završavaju u nečijim očima (stvarno tamo inače ne bi trebali završiti) su potpuno normalni i potencijalno najmanje uznemirujući segment ove igre. Trailer također prikazuje da su se developeri poprilično potrudili oko zvučnih efekata.

Tormentor svojom pričom i radnjom dosta podsjeća na film Hostel, koji je moja topla preporuka i veliki klasik u horor svijetu. Siguran sam da su developeri koristili ovaj film kao inspiraciju. Sve u svemu Tormentor izgleda odvratno i bit će pravo čudo ako ova igra uistinu izađe, a trebala bi, i to negdje u 2024. godini.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.