back to top

Top 4 stvari koje dolaze u prvom updateu za Marvel’s Spider-Man 2

OBJAVLJENO

Novo Insomniacovo remek djelo, Marvel’s Spider-Man 2, uskoro dobiva svoj prvi update, a mi smo pronašli četiri najzanimljivije stvari koje dolaze. Prvo je dinamična promjena vremena. Naime, ako ste zaigrali Marvel’s Spider-Man 2, znate da ova mehanika nije dostupna unutar igre. Neke misije se događaju po danu, neke po noći, a u nekima čak i pada kiša. Ovaj update će u igru dodati dinamičnu promjenu dana i noći, a vrlo vjerojatno i kišu.

Marvel's Spider-Man 2

Druga stvar koja dolazi u Marvel’s Spider-Man 2 je New Game +. New Game + je opcija koju ima skoro svaka novija igra. Ona igraču daje priliku da ponovno zaigra igrinu priču sa svim skillovima koje ima, odijelima, i gadgetima. New Game + je odlična stvar za sve igrače koji su već dobili Platinum trofej u Marvel’s Spider-Man 2.

Novi kostimi su treća stvar koju su developeri odlučili dodati u novom updateu. Čak četiri nova kostima dolaze u Marvel’s Spider-Man 2. Rađeni su u suradnji s japanskom pjevačicom Rinom Sawayamom, vozačem Formule 1 Landom Norrisom, brendom odjeće KidSuper i brazilskim reprezentativcem Viniciusom Jr. Sliku kostima možete pogledati ispod, iako igrači i nisu baš veliki obožavatelji istih.

Posljednja stvar koju bi Insomniac mogao dodati u Marvel’s Spider-Man 2 unutar ovog updatea je DLC sadržaj. Dobro možda ne baš cijeli DLC, ali barem nekakve naznake koje sugeriraju na DLC. Velika je mogućnost da će se pratiti trend prve Spider-Man igre. Naime, prvi update koji je izašao za tu igru je sadržavao datum kada možemo očekivati DLC za igru. Hoće li isto biti i za Marvel’s Spider-Man 2 ili ne, preostaje nam samo čekati.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.