back to top

The Division Heartland mogli bi zaigrati početkom 2024. godine

OBJAVLJENO

The Division Heartland najavljen je kao besplatan nastavak The Divison serijala s glavnim fokusom na coop igranje s prijateljima. Igra je najavljena još prošle godine, a ove godine smo saznali kako u razvoju i The Divison 3 kao zasebna igra.

Heartland će biti free to play inačica igre i po svemu sudeći nebi trebala doživjeti sudbinu xDefianta. Prema informacijama s Taiwana koje nam je podijelio korisnik Twittera Kurakasis igra je dobila dobni certifikat prije 15-ak dana. Prema leakovima s Taiwana koji su se pokazali točni Tawan Digital Game Rating Committee igrama daje dobno ograničenje otprilike 2-3 mjeseca prije izlaska.

The Division Hearthland mogli bi tako besplatno zaigrati na samome početku 2024. godine. Bilo bi lijep početak godine ukoliko igra ispuni svoj potencijal. S obzirom da je riječ o free to play naslovu za očekivati je prisutnost gomile mikrotransakcija, ali nadamo se kako one neće pretjerano utjecati na igru. The Divison Heartland bi po izlasku trebao biti dostupan za PC, PS4, PS5, Xbox One te Xbox Series X|S.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D