back to top

The Division Heartland je pun survival elemenata

OBJAVLJENO

Ubisoft je odlučio pokazati neke zanimljive detalje vezane uz The Division Heartland. Iako su nam gameplay mehanike manje-više poznate, Heartland će imati survival elemente koji su jako zanimljivi. Treba napomenuti kako će The Division Heartland biti free-to-play akcijski naslov s elementima preživljavanja u ruralnom gradu Silver Creek.

Priča će pratiti Division agenta koji je poslan u mali ruralni grad kako bi im pomogao oko posljedica pandemije. Morat ćemo se čuvati od zaraze pomoću filtera za zrak, ali isto tako Ubisoft nas podsjeća koliko je važno piti vodu. Odnosno lik će nam moći dehidrirati i to će biti jedan od elemenata na koje ćemo morati pripaziti. Gameplay će imati dinamičnu izmjenu dana i noći, a mi moramo znati da je dan vrijeme kada prikupljamo resurse, a tijekom noći ih branimo od neprijatelja.

The Division Heartland nema datum izlaska, Ubisoft je samo spomenuo zatvoreno testiranje u bliskoj budućnosti. Moći ćemo ju igrati, naravno kada bude dostupna, na PC-ju, PlayStation 4 i 5, XS i Xbox platformama. Nadamo se samo da Ubisoft neće odgađati i ovaj naslov.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.