back to top

Tehix Esport Liga – Završila je jako uzbudljiva druga runda

OBJAVLJENO

Druga runda je ovog puta započela već u petak kada su se sukobile ekipe PlayForce i nEurotic Gold, u kojem je nEurotic Gold kao favorit uzeo pobjedu 13-8. Nakon toga u subotu su bila odigrana dva meča između Observant Forcea i Panico eSportsa, te Agency Dojo protiv Born2Throw ekipe.

Bile su to očekivane pobjede Observant Forcea i Agency Doja u kojoj je Observant Force izgubio samo 3 runde, dok je Agency Dojo izgubio 6 rundi na Anubisu. Zatim je uslijedila nedjelja koja je na rasporedu imala 4 meča

Tehix Esport Liga doživjela prvi Overtime

Prvi meč nedjelje bio je dvoboj između SF Adrenaline i Giant E-Sportsa. U ovom dvoboju smo mogli vidjeti sve, vodio je Giant pa je SF Adrenalina preokrenila i imala čak 4 match poena. Međutim Giant E-Sport se nije predao i 3v1 clutch Voj1na je osigurao overtime u kojem je Giant E-Sports sa samo jednom izgubljenom pobjedom došao do potpunog preokreta.

Uslijedili su onda malo manje uzbudljivi mečevi između Xelectro Akademije 13-6 VEGA Gaminga, Tier Esports 13-7 Oke Dan 100 i posljednji meč runde TVWX 13-5 SigmatiX Esports. Očekivalo se više od SigmatiXa, no mora se pohvaliti i istaknuti statistika “Dvn666” iz redova TVWX-a koji je imao nevjerojatan performans.

Dvn MVP

Kako sada izgleda tablica?

Tablica sada ima četiri 2-0 ekipe, devet 1-1 odnosno 1-2 ekipe, te dvije 0-2 ekipe i PBX Esport koji je rezultatom 0-3 prva ekipa eliminirana iz prve sezone Tehix Esport Lige. Tehix Esport Liga sad izgleda ovako:

Tehix Esport Liga Grupa

Još se čeka potvrda za raspored Runde 3, no Tehix Esport Liga se definitivno sve više zakuhava u ovoj Grupnoj fazi. U međuvremenu ovdje možete pročitati i o Rundi 1.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D