back to top

Tehix Esport Liga – Završila je jako uzbudljiva druga runda

OBJAVLJENO

Druga runda je ovog puta započela već u petak kada su se sukobile ekipe PlayForce i nEurotic Gold, u kojem je nEurotic Gold kao favorit uzeo pobjedu 13-8. Nakon toga u subotu su bila odigrana dva meča između Observant Forcea i Panico eSportsa, te Agency Dojo protiv Born2Throw ekipe.

Bile su to očekivane pobjede Observant Forcea i Agency Doja u kojoj je Observant Force izgubio samo 3 runde, dok je Agency Dojo izgubio 6 rundi na Anubisu. Zatim je uslijedila nedjelja koja je na rasporedu imala 4 meča

Tehix Esport Liga doživjela prvi Overtime

Prvi meč nedjelje bio je dvoboj između SF Adrenaline i Giant E-Sportsa. U ovom dvoboju smo mogli vidjeti sve, vodio je Giant pa je SF Adrenalina preokrenila i imala čak 4 match poena. Međutim Giant E-Sport se nije predao i 3v1 clutch Voj1na je osigurao overtime u kojem je Giant E-Sports sa samo jednom izgubljenom pobjedom došao do potpunog preokreta.

Uslijedili su onda malo manje uzbudljivi mečevi između Xelectro Akademije 13-6 VEGA Gaminga, Tier Esports 13-7 Oke Dan 100 i posljednji meč runde TVWX 13-5 SigmatiX Esports. Očekivalo se više od SigmatiXa, no mora se pohvaliti i istaknuti statistika “Dvn666” iz redova TVWX-a koji je imao nevjerojatan performans.

Dvn MVP

Kako sada izgleda tablica?

Tablica sada ima četiri 2-0 ekipe, devet 1-1 odnosno 1-2 ekipe, te dvije 0-2 ekipe i PBX Esport koji je rezultatom 0-3 prva ekipa eliminirana iz prve sezone Tehix Esport Lige. Tehix Esport Liga sad izgleda ovako:

Tehix Esport Liga Grupa

Još se čeka potvrda za raspored Runde 3, no Tehix Esport Liga se definitivno sve više zakuhava u ovoj Grupnoj fazi. U međuvremenu ovdje možete pročitati i o Rundi 1.

POVEZANO

Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D