back to top

Donosimo vam pregled prvog vikenda Tehix Esport Lige

OBJAVLJENO

Otvorenje Tehix Esport Lige

Tehix Esport League su otvorile ekipe TVWX-a i PBX-a. Usprskos tehničkim poteškoćama koje je TVWX imao na početku bez pretjerano puno problema dolazili su do rundi. PBX se do kraja meča trudio sustizati prednost, ali na kraju se pretrpjeli prvi poraz rezultatom 13-6.

Prošlogodišnji prvak Hyplosehna SigmatiX u prvome je susretu odmjerio snage protiv ekipe Blagai Meta i uvjerljivo slavio. Blagai se nije najbolje snašao na Nukeu. Sottyk je kao stand-in svoju ekipu nosio do pobjede i svojim performansom (21 kill i 2.1 KDR) zaslužio MVP priznanje.

Subotu smo završili uzbudljivim srazom na Ancientu između PlayForcea i SF Adrenaline. Konačni rezultat je bio 13-11 za PlayForce, a nijanse su odlučile pobjednika. W4CK0 je svoju SF Adrenalinu gurao do pobjede, ali njegove osobne performanse nisu bile dovoljne za pobjedu. U 24 runde skupio je 34 killa dok mu je KDR bio 2.43.

Iznenađenja i razočarenja nedjelje

Za nas u studiju puno naporniji dan bila je nedjelja s čak 5 best of 1 duela. Prvi nam je odmah donio iznenađenje u vidu Giant Esportsa. Mlada ekipa koja se suprotstavila nEurotic Goldu jednome od favorita za osjavanje natjecanja. Gianti su pokazi zube i uzeli 9 rundi na Vertigu. nEurotic se ipak pokazao kao bolja momčad te su zasluženo odnijeli pobjedu. Igrači Gianta rekli su kako je ovo samo početak te da ih ne smijemo lako otpisati u daljnjim fazama natjecanja.

Tehix

Odmah nakon usljedio je uzbudljiv meč između Tier Esporta i Observant Forcea. Meč od kojeg su mnogi očekivali da bi mogao završiti na produžecima, ali ekipa Tiera ipak je uspjela sve privesti kraju na vrijeme. U 23 runde koliko smo odgledali na Anubisu lutkutin666 istaknuo se kao najbolji pojedinac te uzeo svoju prvu MVP nagradu. Portugalska ekipa The Agency Dojo prošetala se kroz prvu rundu. Vega Gaming nije bila dovoljno kvalitetna da im se suprotstvai. Još jedan Anubis trajao je poprilično kratko. Vega je uzeo svega jednu rundu. Sweger je bio najbolji pojedinac s 18 killova u 14 rundi koliko smo gledali.

Posljednja dva duela također su išla u jednome smjeru. Ekipa Born 2 Throw bila je velik zalogaj za Xelectro Academy. Xelectro je na trenutno mogao parirati, ali to im je na kraju donijelo samo 5 rundi na konto. Konačan rezultat bio je 13-5. Posljednji sraz dana bio je između Oke Dan 100 i Panico Esportsa.
Oke Dan 100 u svakome pogledu bio je bolja ekipa. Imali su bolju strategiju, a Panico nije uspjevao ni individualnim znanjem osvajati runde. R4azy je u 15 rundi skupio 22 killa uz KDR od čak 3.14 i zasluženo odnio MVP titulu.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D