back to top

Šuška se o potencijalno dolasku Deadpoola i Wolverinea u Call of Duty

OBJAVLJENO

Insajderi su u datotekama Call of Duty igara pronašli animaciju koja sugerira dolazak Deadpoola i Wolverinea. Njihov dolazak ne bi trebao čuditi nikoga, jer to ne bi bio prvi Call of Dutyjev crossover s nekim filmom. Sjetimo se samo dolaska Godzille i King Konga, a tu su naravno bili i likovi iz The Boys serije. Deadpool & Wolverine je film koji izlazi krajem ovog mjeseca, točnije 26. srpnja, a dolazak u naslov kao što je Call of Duty bi sigurno povećao hype za film.

Ako igrate Call of Duty upoznati ste s finisher animacijama, a jedan insajder je iskopao jednu vrlo zanimljivu animaciju. Ista koristi prepoznatljive pokrete za Deadpoola, a upravo to je dokaz za potencijalni dolazak ovog dvojca u CoD. Ova dva Marvelova lika nisu baš mila svojim kreatorima, barem kada pričamo o svijetu videoigara. Deadpool je imao svoju vlastitu igru 2013. godine, ali je ona u međuvremenu uklonjena iz prodaje. S druge strane, Wolverine nije imao svoju igru od davne 2009. godine, ali naravno znamo kako je njegova igra u razvoju od strane Insomniaca. Zadnji put kada su se oba lika istovremeno pojavila u nekoj igri je bio Marvel’s Midnight Suns (2022.).

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.