back to top

Šuška se kako je Helldivers 2 prodan u osam milijuna primjeraka

OBJAVLJENO

Helldivers 2 je navodno na dobro putu da uskoro dogura do brojke od deset milijuna prodanih primjeraka. Posljednja informacija koja je počela kružiti internetom vezana je za prodaju Helldivers 2. Vijest je napisao Jason Schreier, a do informacija je došao poznati analitičar, Doug Creutz. Creutz tvrdi kako je ova live service pucačina već sada nadmašila najoptimističnija očekivanja koja je studio imao. Šuška se kako je igra prodana u čak osam milijuna primjeraka. Doduše, i dalje čekamo službeni Sonyjev financijski izvještaj.

Helldivers 2 je igra koja raste iz dana u dan, samim time, ovaj naslov dovlači nove igrače svakoga dana. Treba spomenuti i kako je igra izašla prije nešto više od mjesec dana. Nevjerojatan je uspjeh koji je ova igra zabilježila. Čisto radi usporedbe, Marvel’s Spider-Man 2 je prodan u deset milijuna primjeraka u sličnom periodu kao Helldivers 2. No, pogledajte samo koliki je hype imao Marvel’s Spider-Man 2 prije nego što je trebao izaći. Helldivers 2 je stvarno najveće iznenađenje ove godine.

Helldivers 2 je dostupan za PlayStation 5 i PC, a mi očekujemo kako ćemo uskoro dobiti službenu informaciju o okrugloj brojci od deset milijuna prodanih primjeraka. U međuvremenu možete pročitati našu recenziju za ovu igru ovdje.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.