back to top

Sljedeće veliko ažuriranje Minecrafta trebalo bi unaprijediti jednu od njegovih najstarijih značajki

OBJAVLJENO

S obzirom na to kako impresivno izgleda nova 1.21. verzija Minecrafta, sljedeće ažuriranje moglo bi napraviti korak unazad. Ne mislimo da će igra nazadovati, već bi se developeri mogli posvetit nečemu što je u Minecraftu od samog početka. Ako je Mojang mislio da do sada nije pravo vrijeme za novi sustav poljoprivrede i uzgajanja, onda je sada pravo vrijeme. Upravo je taj sustav jedan od najpouzdanijih izvora hrane za igrače već godinama. Osnovna rutina uzgoja vaših plodova postala je previše dosadna i monotona. Novi usjevi i nove opasnosti bi mogle uvelike pomoći Minecraftu.

Na YouTubeu možete pronaći hrpetinu tutorijala koji će vam pomoći da vrlo brzo i lako dođete do vrhunca poljoprivrede. Naravno ako želite sve automatizirati i to možete uz pomoć Redstone i ponovno YouTube tutorijala. Čak i onim najtalentiranijim i najbistrijim umovima sustav poljoprivrede u Minecraftu postao je dosadan. Osim toga, igrači su se fokusirali na određene izvore hrane, drugim riječima, malo tko koristi krumpir i ciklu, dok skoro svih uzgajaju mrkve i pšenicu. Na Mojangu je da cikli i krumpiru ili nekoj novoj vrsti usjeva da jednaku vrijednost kao pšenici i mrkvi.

U teoriji, sadašnje verzije Minecrafta imaju veći broj biljaka nego i jedna verzija Minecrafta do sada. No, problem nastaje kod njihove koristi koje daju, odnosno ne daju, igraču. Svi znaju da možete pronaći grmove borovnica ili da se u džungli nalazi kakao. Ali, igrači nemaju potrebu ići po borovnice ili kakaovac kada nemaju preveliku svrhu. Puno je lakše prikupiti pšenicu i nakon toga raditi kruh.

Mojang je imao nekoliko prilika u nedavnim ažuriranjima da promijenit sustav poljoprivrede u Minecraftu, ali do sada ni jednom nisu uspjeli. Veliki Wild Update je bio prilika za uvođenje novih biljaka, no ponovno Mojang nije napravio ništa. Bilo bi odlično kada bi Mojang mogao iskoristiti priliku za implementacijom boljeg sustava poljoprivrede u Minecraftu u bliskoj budućnosti.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.