back to top

skate. dolazi ove jeseni!

OBJAVLJENO

skate. je nadolazeća skateboarding igra otvorenog svijeta. Ono što je najzanimljivije kod ovog naslova je njegov marketing. Naime, u posljednjih nekoliko dana Electronic Arts je zasuo društvene mreže zagonetnim referencama na M-Corp. M-Corp je izmišljena korporacija smještena u srcu San Vansterdama, mjesta gdje se igra skate. Teaseri su otišli na potpuno novu razinu kada je otvorila web stranica koja se može pohvaliti estetikom iz 1990-ih, sa svojom retro grafikom.

Jučer na Summer Game Festu izašao je trailer koji nam je sve pojasnio. Za početak, prošlo je gotovo 15 godina otkako je objavljena posljednja skate. igra. Ova omiljena franšiza o skateboardingu gotovo je u potpunosti nestala, a ostali su samo najvjerniji članovi zajednice koji i dalje iskazuju svoju ljubav prema ovom serijalu. Electronic Arts je u tišini, posljednjih nekoliko godina, radio na nekakvoj vrsti ponovnog pokretanja serijala.

Enter skate., potpuno je novo iskustvo otvorenog svijeta koje bi trebalo privući velik broj igrača. Nakon što je EA odlučio maknuti M-Corp, konačno smo mogli pogledati debitantski trailer za skate. Isti nam je otkrio sve što smo i očekivali od ovog serijala, doduše ne samo to, već i okvirno razdoblje kada ćemo ga zaigrati. Odgovor je na jesen, no točan datum još nije poznat.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.