back to top

Simon Pegg najavljuje da će četvrta sezona The Boysa biti bolesna

OBJAVLJENO

The Boys je apsolutno briljantna serija, ali također je jedna od najbolesnijih serija na streaming platformama. Gledatelji su vidjeli neke stvari koje nikada nisu htjeli vidjeti, a često neke scene znaju biti još gore nego što smo očekivali. Puno je scena iz ove serije koje bi osobno htio izbrisati iz misli. No, ni jedna od prvih tri sezona serije očito neće biti ništa u usporedbi s četvrtom sezonom.

Simon Pegg najavljuje da će četvrta sezona The Boysa biti bolesna TEHIX

Već je najavljena “najodvratnija scena” koju smo ikada vidjeli, a naš članak o tome možete pročitati ovdje. Sada je Simon Pegg opisao sezonu kao “strašno bolesnom”. Umjesto da budem uzbuđen za novu sezonu, ja sam uplašen. Navodno se i Hughiejeva majka vraća u cijelu radnju serije, a scene će biti lude, zabavne i naravno bolesne. Amazon je već morao moliti kreatore serije da uklone neke od scena u seriji, a sada kreatori i glumci najavljuju još gore scene. Također su rekli da bi neke epizode trebale biti na granici gledljivog.

The Boys sezona četiri trebala bi izaći krajem 2023. godine.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.