back to top

POWERED BY:

Serija The Boys će u novoj sezoni nastaviti pomicati granice

OBJAVLJENO

The Boys je serija koja je svoju priču započela 2019. godine, do sada su izašle tri sezone, a uskoro nam dolazi četvrta sezona. Cijela radnja serije je vezana za pokvarene i korumpirane superjunake koji rade za kompaniju Vought International. Serija je popularna po svojim gadljivim, čudnim i bizarnim scenama.

Serija The Boys će u novoj sezoni nastaviti pomicati granice TEHIX

U jednom od svojih nedavnih intervjua, Anthony Starr, koji u seriji glumi Homelandera rekao je nekoliko zanimljivih stvari. Jedna je vezana uz određene scene u seriji, Anthony je rekao: “Nekako postaju sve čudnije i čudnije i čudnije. Granica mora postojati, ali ju mi i dalje ne možemo pronaći.” Kako je rekao kasnije u istom intervjuu, četvrta sezona će sadržavati scenu koja ga je natjerala da preispita svoje živote odluke. “Gledao sam osobu nasuprot sebe i rekao joj: ‘Što to radimo? Ne mogu vjerovati! Mogao sam učiniti bilo što drugo sa svojim životom, ali ja radim baš ovo?’, to je definitivno bila najbizarnija stvar koju sam ikada učinio.”

Prve tri sezone su imale nekolicinu bizarnih scena i događaja, ali ako nas očekuju još gore i bizarnije scene, moram priznati da me je malo strah.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.