back to top

POWERED BY:

Scoob! Holiday Haunt animirani nastavak otkazan prije premijere

OBJAVLJENO

Warner Bros. ukida nastavak reboota Scooby-Dooa iz 2020., Scoob! Holiday Haunt, prije planiranog datuma izlaska u prosincu 2022. Izvorni film iz 2020. namjeravao je ponovno pokrenuti Scooby-Doo serijal.

Scoob Holiday Haunt Tehix 1
IZVOR: Warner Bros

Datum izlaska postavljen tijekom vrhunca pandemije utjecao je na njegovu izvedbu na blagajnama. Ipak, Scoob! uspjeva doći na vrh premium VOD ljestvice, naposljetku zaradivši nastavak putem HBO Maxa koji je planiran za prosinac 2022.

Scoob! Holiday Haunt trebao je pratiti članove Mystery Incorporateda u njihovoj mladosti, vidjeti ih kako posjećuju božićno odmaralište za otkrivanje istine iza tajne stare 40 godina. Uključivao je glasove Franka Welkera, Ariane Greenblatt, Iaina Armitagea, Piercea Gagnona i McKenne Grace.

Warner Bros. odlučio je ukinuti Scoob! Holiday Haunt “koji je imao proračun u rasponu od 40 milijuna dolara.” Vijest dolazi nakon promjene smjera u tvrtki, jer se želi uštedjeti novac i istaknuti kino izdanja umjesto onih isključivo za streaming na HBO Maxu.

Scoob Holiday Haunt Tehix 3
IZVOR: Warner Bros

Holiday Haunt nije bio jedini projekt koji je Warner Bros otkazao, budući da je DC-jev Batgirl također otkazan. Vijesti o oba filma vjerojatno će uznemiriti mnogo obožavatelja, a s obzirom na uspjeh filma Scoob! u streamanju, prilično je iznenađujuće da je WB odlučio povući nadolazeći film tako blizu izlaska. Bit će zanimljivo vidjeti kamo dalje ide Scooby-Doo serijal i hoće li otkazivanje Scoob! Holiday Haunt značiti kraj reboota.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan