back to top

POWERED BY:

Batgirl film otkazan!

OBJAVLJENO

Warner Bros. je odlučio ne objaviti film Batgirl s Leslie Grace u glavnoj ulozi, unatoč tome što je film bio blizu završetka produkcije. Batgirl se neće prikazivati ni u kinima ni na HBO Maxu. Film je razvijen i snimljen prije spajanja Warner Bros. Discoveryja, a prema izvješću, novo vodstvo pod CEO-om Davidom Zaslavom složilo se da film nije ono što žele.

Film je prvotno trebao biti objavljen kao ekskluziva za HBO Max, ali je kasnije premijenjen za kino i streaming izdanje. Budžet je također povećan na 90 milijuna dolara, a bilo je i ponovnih snimanja kako bi se proširio opseg filma.

Batgirl Tehix 3

Novo vodstvo Warner Bros.

Međutim, novo vodstvo u Warner Bros. Discoveryju odlučilo je da bi DC filmovi trebali biti “veliki kino događaji”, što Batgirl nije jer je izvorno trebao biti ekskluzivan za streaming uslugu. Voditeljski tim također navodno želi uskoro raditi sa zvijezdom filma Leslie Grace i redateljima Adilom El Arbijem i Bilallom Fallahom.

Film Batgirl najavljen je 2021. s redateljskim dvojcem. Kasnije je Leslie Grace najavljena kao nova Barbara Gordon s J.K. Simmonsom koji ponavlja svoju ulogu kao njezin otac, Jim Gordon. Brendan Fraser je također odigrao ulogu negativca u filmu, a Michael Keaton se vratio kao Batman/Bruce Wayne.

Promotivna slika Grace kao Batgirl otkrila je da će film koristiti redizajnirani kostim i da bi to bila neka vrsta priče o podrijetlu prema spisateljici Christini Hodson.

Ranije ove godine, nakon što je Discovery preuzeo WarnerMedia, objavljeno je da su novi čelnici prioritet dali reviziji DC filmskog tima. To je uključivalo pronalaženje figure poput Kevina Feigea koja će upravljati serijalom i producirati više filmova poput Joker. Novi čelnici također nisu bili zadovoljni time kako su vrhunski likovi poput Supermana naizgled ostavljeni da “gube dane”.

Batgirl Tehix 2
IZVOR: IMDb

DCEU

Trenutno, DC je mješavina različitih filmova i projekata, bilo da je riječ o Batman Matta Reevesa i njegovim brojnim spinoffovima i nastavcima, ili ostacima iz Snyderversea kao što su Aquaman and the Lost Kingdom i The Flash. Postoje i samostalni filmovi poput Shazam i Black Adam.

Tu je i drugi DC film koji je prvotno najavljen za HBO Max prije nego što je dobio kino izdanje, Blue Beetle. Još nema riječi o tome hoće li se film otkazati ili nastaviti po dosadašnjem planu.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix