back to top

Samsung službeno predstavio A54 5G i A34 5G

OBJAVLJENO

Samsung Electronics službeno je predstavio Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G, dva inovativna pametna telefona koji unaprjeđuju posvećenost tvrtke u dizajniranju fantastičnih mobilnih iskustava. Novi modeli popularne Galaxy A serije omogućit će korisnicima da snimaju stabilne i jasne videozapise, jasan prikaz na zaslonu – čak i pri jakom osvjetljenju te da rade više omiljenih aktivnosti s baterijom koja traje više od dva dana.

Snimite fantastične dnevne i noćne fotografije, unaprijeđene kreativnim alatima za uređivanje

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G donose zadivljujuće fotografije visoke kvalitete, čak i u izuzetno svijetlim uvjetima, koristeći vodeće Samsung Galaxy Nightography i AI mogućnosti kamere. Bez obzira na to žele li korisnici uhvatiti savršeni selfie ili se povezati putem visokokvalitetnih videopoziva, Galaxy A54 nudi nevjerojatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP.

Novi pametni telefoni mogu proizvesti video s odličnom jasnoćom, savladavajući podrhtavanje i zamućivanje sadržaja s unaprijeđenom optičkom stabilizacijom slike (OIS) i digitalnom video stabilizacijom slike (VDIS). Čak i kod korisnika koji imaju nemirne ruke ili tijekom snimanja u pokretnu, uređaji omogućavaju snimanje fantastičnog sadržaja. Za avanturističke pothvate po mraku ili u slabim svjetlosnim uvjetima, Night mode pomaže korisnicima snimiti više detalja povećanjem piksela kamere.

Po prvi put ikad na Galaxy A seriji,  korisnici sada mogu još jednostavnije ukloniti neželjene sjene i odsjaje zahvaljujući poboljšanim alatima za uređivanje.

Doživite vrhunske performanse uz živopisan zaslon, brzu 5G mrežu i dugotrajnu bateriju

Nova A serija uređaja dolazi s impresivnim Super AMOLED zaslonima, 6.4-inčni na Galaxy A54 5G i 6.6-inčni na Galaxy A34 5G pametnom telefonu. Oba zaslona su nadograđena za besprijekornu vidljivost na otvorenom, čak i pod jakim sunčevim svjetlom. Uz poboljšanu Vision Booster tehnologiju i brzinu osvježavanja od 120 Hz, zasloni će držati korak s korisnicima dok prelaze između različitih svjetlosnih uvjeta.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G također osigurava OS ažuriranje do četiri generacije i pet godina sigurnosnih ažuriranja. Ove značajke će omogućiti korisnicima pristup najnovijem softveru i sigurnosnim opcijama kako bi se maksimizirao životni ciklus pametnog telefona.

Dostupnost

Galaxy A54 5G bit će dostupan u četiri boje, uključujući crnu, bijelu, svjetlozelenu i svjetloljubičastu. Galaxy A34 5G bit će također dostupan u četiri boje, uključujući crnu, srebrnu, svjetlozelenu i svjetloljubičastu. Oba uređaja će biti dostupna u Hrvatskoj od 22. ožujka po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 619,00 EUR za Galaxy A54 5G i po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 459,00 EUR za Galaxy 34 5G.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D