back to top

Samo deset dana bilo je potrebno da se Marvel’s Spider-Man 2 proda u preko 5 milijuna primjeraka

OBJAVLJENO

Sony je objavio podatke vezane za prodaju Marvel’s Spider-Man 2. Naime, nakon samo 10 dana ovaj naslov je prodan u više od 5 milijuna primjeraka. Ranije je bilo objavljeno, također od strane Sonyja, da je Spider-Man 2 najbrže prodavana igra PlayStation Studiosa u povijest. Igra je bila prodana u čak 2,5 milijuna primjeraka diljem svijeta u prva 24 sata. Podsjećamo kako se to zadnji put dogodilo pri lansiranju God of War: Ragnaroka, za koju se tvrdilo da je prodala 5,1 milijun primjeraka u svom prvom tjednu.

Prije Ragnaroka, Sony je u lipnju 2020. objavio kako je The Last of Us Part 2 prodan u više od 4 milijuna primjeraka u prva tri dana. Taj rekord je prije The Last of Us Part 2 držala prva Marvel’s Spider-Man igra, koja je bila prodana u 3,3 milijuna primjeraka u prva tri dana.

Nekako smo i očekivali da će Marvel’s Spider-Man 2 biti vrlo uspješan već pri svom izlasku. Igra je stvarno pravo gaming remek djelo, a to su dokazale i kritike, koje su pozitivne. Upravo te kritike čine ovaj naslov Insomniacovim najbolje ocijenjenim do sada. Marvel’s Spider-Man 2 je savršen nastavak i mi jedva čekamo prvi DLC za igru, a vi možete pronaći na recenziju za ovaj naslov ovdje.

POVEZANO

Maneater Tehix
Danas kreće otvorena beta Sea of Thieves za PlayStation 5
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.