back to top

Samo deset dana bilo je potrebno da se Marvel’s Spider-Man 2 proda u preko 5 milijuna primjeraka

OBJAVLJENO

Sony je objavio podatke vezane za prodaju Marvel’s Spider-Man 2. Naime, nakon samo 10 dana ovaj naslov je prodan u više od 5 milijuna primjeraka. Ranije je bilo objavljeno, također od strane Sonyja, da je Spider-Man 2 najbrže prodavana igra PlayStation Studiosa u povijest. Igra je bila prodana u čak 2,5 milijuna primjeraka diljem svijeta u prva 24 sata. Podsjećamo kako se to zadnji put dogodilo pri lansiranju God of War: Ragnaroka, za koju se tvrdilo da je prodala 5,1 milijun primjeraka u svom prvom tjednu.

Prije Ragnaroka, Sony je u lipnju 2020. objavio kako je The Last of Us Part 2 prodan u više od 4 milijuna primjeraka u prva tri dana. Taj rekord je prije The Last of Us Part 2 držala prva Marvel’s Spider-Man igra, koja je bila prodana u 3,3 milijuna primjeraka u prva tri dana.

Nekako smo i očekivali da će Marvel’s Spider-Man 2 biti vrlo uspješan već pri svom izlasku. Igra je stvarno pravo gaming remek djelo, a to su dokazale i kritike, koje su pozitivne. Upravo te kritike čine ovaj naslov Insomniacovim najbolje ocijenjenim do sada. Marvel’s Spider-Man 2 je savršen nastavak i mi jedva čekamo prvi DLC za igru, a vi možete pronaći na recenziju za ovaj naslov ovdje.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.