back to top

Prvi pogled na novi Call of Duty ćemo dobiti na Xbox Showcaseu

OBJAVLJENO

Lipanj 2024. godine će biti krcat najava za nove igre. Microsoft je potvrdio da će se njihov Xbox Showcase također održati u lipnju ove godine i to 09.06. Sve informacije nam je otkrio novinar koji je jako blizak Microsoftu, Tom Warren. On je tako rekao kako možemo očekivati povratak Gears of Wara, datum izlaska i prikaz Microsoft Flight Simulator 2024 i igru pod nazivom Avowed o kojoj smo već pisali. Osim tih naslova, dobit ćemo prikaz za Indiana Jones and the Grate Circle igru i za ovogodišnji Call of Duty naslov.

Call of Duty franšiza nam je ostala dužna, jer svi znamo koliko nas je razočarao Call of Duty: Modern Warfare 3. Ako možemo vjerovati insajderima, onda će novi Call of Duty biti vraćen u rane 90-e i to u Zaljevski rat. Također se priča o open world kampanji, modernom načinu ratovanja i multiplayeru. Multiplayer bi trebao biti recikliranje klasičnih Black Ops mapa. Sve u svemu, preostaje nam čekanje šestog mjeseca i mnogih prezentacija koje će nam uljepšati ljeto.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.