back to top

Dobili smo detaljniji prikaz gameplaya iz nadolazećeg Avowed

OBJAVLJENO

Nedavno smo pisali kako će nam jesen uljepšati novi RPG naslov – Avowed. Obsidian Entertainment je već prikazao borbu, isto kao i oružja koja ćemo imati priliku koristiti. Mnoge je to sve podsjetilo na Skyrim. Jučer smo dobili gameplay prikaz od 25 minuta koji je pokazao dosta toga.

Za početak iz Obsidian Entertainmenta poručuju kako im je najvažnije da igrači igraju Avowed kako oni žele. Developeri su ovu igru zamislili tako da igrač bude glavni lik. Samim time, kroz igranje ćemo dobivati jako puno izbora koji će u konačnici utjecati na igru, svijet i druge likove. Sve to zvuči jako zanimljivo, ali savjetujem vam da, ako se baš zanimate za ovaj naslov, odgledate cijeli video.

Video također prikazuje nekoliko primjera stvaranja našeg lika, a osvrnuo se i na jedinstvene borbene mehanike. Avowed će naravno imati klase koje možete birati, ali one vas neće ograničiti. Naime, ako se odlučite za jednu klasu, moći ćete koristiti magije od neke druge klase, ipak smo mi glavi lik u cijeloj priči. Točan datum još nije poznat, ali špekulira se da Avowed igramo na jesen ove godine.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.