back to top

Procurile su nove informacije o nadolazećem Assassin’s Creed Hexe naslovu

OBJAVLJENO

Sve informacije koje ćete sada pročitati su i dalje ne potvrđene, te su objavljene od strane insajdera, no ako su istinite, Assassin’s Creed Hexe ne izgledao kao Assassin’s Creed igra. Doduše, Ubisoft nas je za vrijeme njihove najave ove igre upozorio kako će Codename Hexe biti malo drugačiji naslov nego smo to do sada naviknuli.

Informacija koje kruže internetom spominju kako će Assassin’s Creed Hexe biti igra linearnog formata, te da će otvoreni svijet biti primjetan samo u tragovima. Ovo je već velika promjena jer smo naviknuli da Assassin’s Creed igre krasi veliki otvoreni svijet, no eto, nakon Miragea koji je imao znatno manji otvoreni svijet, Hexe ga neće ni imati. Nadalje, Assassin’s Creed Hexe bit će smješten u Europi i to u 16. stoljeću. Posljednje informacije tvrde kako će glavni lik biti žena po imenom Elsa. Ne, Elsa neće htjeti praviti snjegovića s vama, ali imat nadnaravne moći koje bi trebali moći iskorištavati. Insajder dodaje i kako bi Elsa trebala biti progonjena od strane njemačkih vojnika, a to bi imalo smisla ako ste pročitali naš prethodni članak o toj temi. No, da se vratimo na moći, među hrpom moći koje će Elsa posjedovati, insajder najviše naglašavaju mogućnost kontroliranja mačke. U kojem smjeru Ubisoft ide s ovim ne znamo…

Ako ste stariji fan ovog serijala, sjećate se Assassin’s Creed Syndicatea i njegovog Jack the Ripper DLC-a. Unutar DLC-a bila je dostupna mehanika zastrašivanja, koja bi svoj veliki povratak trebala doživjeti upravo u Assassin’s Creed Hexe naslovu. Što se samog datuma izlaska igre tiče, nemamo nikakvih informacija, ali Assassin’s Creed Hexe možemo očekivati oko jeseni 2025. godine. Prije Hexa igramo Codename Red čiju bi detaljniju prezentaciju mogli dobiti na nadolazećem Ubisoft Forwardu.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.