back to top

Assassin’s Creed Hexe ima zanimljiv popis povijesnih ličnosti koje bi mogle biti prisutne u igri

OBJAVLJENO

Assassin’s Creed Hexe će imati veliki izbor povijesnih ličnosti povezanih s ubijanjem vještica u Njemačkoj u 16. stoljeću. Znamo kako ovo ne bi bio prvi put u dugom Assassin’s Creed serijalu da se pojave neke povijesne ličnosti. Prisjetimo se samo Assassin’s Creed 2 gdje smo mogli sresti Leonarda da Vincija i Niccolo Machiavellija. No, povijesne ličnosti su prisutne i u nešto novijim AC naslovima kao što je to Odyssey, gdje možete pronaći Leonida i Pitagoru. Sva ta imena dio su Ubisoftovog pokušaja da oživi svako povijesno razdoblje unutar kojeg se pronađe njihova igra. Nadolazeći Assassin’s Creed Hexe imat će priliku učiniti isto s povijesnim osobama iz njemačkog lova na vještice kroz 16. stoljeće. Tako nam barem sugeriraju glasnije po internetu.

Assassin's Creed Hexe
Tehix
Pitagora u Assassin’s Creed Odyssey

Postoji nekoliko ličnosti koje bi se mogle pojaviti u Assassin’s Creed Hexe, jednostavno zbog značaja njihove uloge u to vrijeme. Kao i obično, veći dio likova će biti izmišljeno isključivo za igrinu radnju, no uvijek ima prostora za nekoliko stvarnih likova kako bi radnja dobila neku novu dimenziju. Nećemo ići previše u detalje i upoznavanje s ovim ličnostima, samo ćemo vam ostaviti listu potencijalnih imena koja bi se mogla pojaviti u Assassin’s Creed Hexe.

  • Johann von Schonenberg
  • Balthasar von Dernbach
  • Philipp Adolf von Ehrenberg
  • Johan Georg Fuchs von Dornheim

Sigurno postoje još neke druge važne ličnosti koje bi mogle biti predstavljene u Assassin’s Creed Hexe, ali najznačajniji ljudi bi mogli biti oni sa suđenja vješticama u Njemačkoj, Trieru, Fuldi, Würzburgu i Bambergu. Još nije poznato hoće li Hexeov protagonist biti temeljen na stvarnoj osobi, ali vjerojatno će igra, u najmanju ruku, sadržavati barem jednog povijenost antagonista.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.