back to top

Problemi se nastavljaju za Dr Disrespecta

OBJAVLJENO

Nakon što smo prije nekoliko dana pisali o šokantnim i teškim optužbama s kojima se suočio Dr Disrespect, problemi za “The Doca” nisu stali tada. Jučer su se oglasili iz njegovog studija, Midnight Society, te su potvrdili kako prekidaju suradnju s njime. Ako niste ispratili cijelu situaciju s Guy Beahmom, članak o tome možete pronaći ovdje.

Midnight Society se morao oglasiti povodom cijele situacije, te su to i napravili jučer tijekom dana. Ukratko, iz studija su potvrdili kako prekidaju suradnju s Dr Disrespectom, no javnosti nije poznato što to znači za njihovu igru koja je već u razvoju. Pretpostavljam kako ćemo te informacije dobiti kada se cijela ova situacija završi.

Treba spomenuti i situaciju koja se paralelno odvijala na streamu Dr Disrespecta. Naime, streamer je prije završetka svog prijenosa počeo pričati o svemu, te je dodao kako je jako umoran od svega. Spominjao je i da mrzi biti na društvenim mrežama, a zatim je počeo pričati o nadolazećem odmoru i sugerirao je kako bi ga mogao produžiti na neodređeno vrijeme.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.