back to top

Dr Disrespect se suočava sa šokantnim optužbama!

OBJAVLJENO

Prije samo nekoliko sati, na internetu su se pojavile ozbiljne optužbe protiv Herschela “Guya” Beahma IV, poznatijeg kao Dr Disrespect. Naime, Dr Disrespect je primi optužbe od strane bivšeg zaposlenika Twitcha, Cody Conners. Ove optužbe tiče se traje zabrane koju je Dr Disrespect dobio na Twitchu 2020. godine. Podsjećamo kako je “The Doc” tada bio na vrhuncu svoje karijere i bio je jako popularna osoba. Ono što je svima bilo jako zanimljivo kod tog slučaja je činjenica da javnost, ni njegovi fanovi nikada nisu dobili objašnjenje zašto je Dr Disrespect dobio trajnu zabranu strimanja na Twitch platformi.

Ako je optužba koju je Cody uputio Dr Disrespectu točna i on za to ima dokaze, jednom od najvećih streamera se nikako ne piše dobro. Prema njegovoj tvrdnji, “The Doc” je banan jer je uhvaćen kako s maloljetnom osobom vrši radnju poznatu kao “sexting” u tada postojećem proizvodu Twitch whispers. Conners je još dodao kako se streamer pokušao naći s istom osobom na TwichConu. Čak i ako se utvrdi da ove optužbe nisu istinite, ovakve vrste tvrdnji mogu biti razorne za svakog. Trenutačno postoji čvrsta osnova za Dr Disrepsekta da pokrene pravni postupak protiv Codyja Connersa, bivšeg zaposlenika Twitcha.

U satima koji su uslijedili nakon objavljivanja optužbi na Twitteru, javilo se nekoliko izvora koji su poduprli optužbu ili su poduprli streamera. Između svih poruka podrške ili optužbe, Rod “Slasher” Breslau, poznati insajder koji se prvi obratio svima 2020. godine kada je trajala prva drama, objavio je vrlo zagonetan status koji glasi: “Nisam lagao”. Osim njega, Zach Diaz, još jedan zaposlenik Twitcha je objavio “Tako mi je drago što je istina konačno vani.”

Ono što nikako ne ide u prilog je činjenica da je Dr Disrepsect sklon kontroverzama. Pa je tako, 2019. godine “The Doc” imao zabranu zbog strimanja na E3 sajmu i ulaska u kupaonicu dok je tinejdžer mokrio. Nadalje, 2017. godine je objavio na svojim društvenim mrežama kako je varao svoju ženu, zbog čega je morao uzeti kratku pauzu od streaminga. Također se u prošlosti borio s optužbama za rasizam. Što god se sada dogodilo, pred Dr Disrespectom je težak put…

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.