back to top

Poznato je koju videoigru Haaland igra u slobodno vrijeme

OBJAVLJENO

Početkom ovog mjeseca Haaland je otkrio kako u slobodno vrijeme igra videoigre, te da ga to opušta. Najvažniji detalj, onaj vezan uz igre koje igre, nogometaš nije htio reći. Nakon izborenog finala Lige prvaka, nogometaš je na svojem Instagram profilu objavio story na kojem se jasno vidi koju igru igra.

Kako je rekao da ga je sram naslova u kojem uživa, svi smo mislili na Fortnite, no Haaland se ipak zabavlja u puno mirnijoj igri. Minecraft je odgovor na naše pitanje koje smo čekali tjednima. Također, na objavi se vidi da ne igra sam, već ima ekipicu. Jedino mu malo zamjeramo što igra Minecraft na konzoli, ali vjerojatno je razlog tomu što se Haaland voli zavaliti na kauču i igrati s dečkima.

Nedugo nakon te objave, njegovi obožavatelji su počeli raditi memove na njegov račun. Ako želite pročitati članak u kojem smo se dotakli njegovoj intervjua, možete ga pronaći ovdje.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.