back to top

Poznato je kada Peacemaker dolazi u Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Nedavno smo pričali kako je Mortal Kombat 1 trenutno u sjeni svojih najvećih konkurenata. Cijeli članak o toj temi možete pronaći ovdje. Mnogima je jasno kako Mortal Kombat 1 ima štur sadržaj, a ponajviše mu fali novih likova koje igrači mogu učiti igrati. Naime, za sve koji ne znaju, NetherRealm je objavio Kombat Pack koji se sastoji od šestorice boraca. Oni će s vremenom dolaziti u Mortal Kombat 1. Za sada je došao Omni-Man, Quan Chi, a nekoliko dana nakon njegovog dolaska došla je i Khameleon, ali samo kao Kameo borac.

E sada, Peacemaker bi trebao biti idući lik iz Kombat Packa koji dolazi u Mortal Kombat 1. Riječ je o antiheroju iz DC svemira kojeg je u nedavnoj seriji glumio John Cena. Poznato je i kada Peacemaker dolazi u MK1, a to je početkom četvrte sezone. Treća sezona je trenutno aktualna i izgleda kako se ona bliži kraju, jer već 28.02. u Mortal Kombat 1 dolazi četvrta sezona. Treba napomenuti kako će Peacemaker tog datuma biti dostupan samo osobama koji su prednaručili igru, dok će ostali ipak morati malo pričekati.

U ovom trenutku nam nije poznato hoće li Peacemaker doći sam ili ćemo, kao što je to bilo s Quan Chiom, dobiti novog Kameo borca. Osim dolaska Peacemakera, NetherRealm je najavio i novi story DLC, no o njemu ne znamo apsolutno ništa. Pretpostavke su da ga možemo očekivati na ljeto, a tada bi u Mortal Kombat 1 trebao doći i ostatak ekipe iz Kombat Packa (Homelander, Ermac i Takeda).

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.