back to top

Situacija na Twitchu ne izgleda bajno za Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Jučer je izašao Tekken 8, samim time fighting žanr u gamingu je dobio novu konkurenciju. Tekken 8 trenutno ima hype za razliku od Mortal Kombat 1, no Street Fighter trenutno ima najbolje brojke na Twitch platformi. Najveći gubitnik od ova tri naslova je Mortal Kombat 1 koji ima samo 300-tinjak gledatelja. Mizeran je to broj za jednu od ponajboljih fighting igara u tom žanru.

S druge strane tu je Tekken 8, nov, ikoničan naslov Namco Bandaia. Trenutno na Twitchu ima 35k pregleda, što je za igru koja je tek jučer izašla odlična brojka. Igrači su za sada jako zadovoljno, te dodaju kako je Tekken 8 vrlo zabavan. Vjerujem kako će gledanost ove igre na Twitchu u narednim danima samo rasti.

Mortal Kombat 1
Tehix

Trenutni lider, Street Fighter 6, ima skoro 130k gledatelja. Možemo reći kako je pomeo konkurenciju, a da se primijetit kako razlika nije baš malena. Komentari na društvenim mrežama nisu ni malo nježni prema Mortal Kombat 1, pa tako možete vidjeti hrpetinu komentara koji govore da trenutno nema razloga za igrati MK1. To je nešto što ni jedan developer ne želi čuti.

Kako će se ova utrka između tri najigranije fighting igre završiti, ne znamo, ali sigurno će biti zanimljivo ispratiti rasplet svega.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.