Poznate su PlayStation Plus igre za ožujak

OBJAVLJENO:

Sljedeći mjesec će biti poprilično dobar za pretplatnike na PlayStation Plus. Tri igre koje će biti besplatne za pretplatnike su Minecraft Dungeons, Battlefield 2042 i Code Vein. Igre su bile predstavljene tijekom prijenosa na State of Play. Ova tri naslova ćete moći preuzeti u rasponu od 7. ožujka do 3. travnja.

Battlefield 2042 će biti dostupna u svojoj PS4 i PS5 verziji. Iako je ovaj naslov imao dosta težak početak kada je bio lansiran 2021. godine, od tada se dosta radilo na igri i dobila je mnoga ažuriranja. Ona su poboljšala online iskustvo, te su povećala broj igrača. Činjenica da će biti besplatna za pretplatnike je samo jedan veliki plus za povećanje njene igranosti.

Minecraft Dungeons najbolje možemo opisati kao Minecraft verziju Diabla. Igra je dobra i zanimljiva. Cilj nam je boriti se protiv neprijatelja u potrazi za boljim plijenom. Naša preporuka je da ovaj naslov zaigrate s prijateljima jer ćete tako imati najbolje iskustvo.

PlayStation je mislio i na ljubitelje RPG-ova, pa su tako dodali Code Vein na popis besplatnih PS Plus igara za ožujak. Igru je objavio Bandai Namco, a vidi se kako igra vuče korijenje iz souls naslova. Iako se jasno vidi utjecaj Dark Soulsa tijekom igranja Code Veina, ova igra puno više oprašta. Code Vein ima poprilično dugu kampanju koju možete igrati sami ili s prijateljem. Definitivno se isplati isprobati ovaj naslov.

POVEZANO

spot_img