back to top

POWERED BY:

Poznata nam je glumačka postava za nadolazeći animirani film Štrumpfovi

OBJAVLJENO

Novi Paramountovi animirani Štrumpfovi nam dolaze u veljači 2025. godine. Paramount je najavio ovaj film za vrijeme CinemaCona, a za sada nam je poznat samo datum izlaska i glumačka postava. Kako stvari stoje, za trailer ćemo se morati još načekati. Ako ste veliki obožavatelj Štrumpfova, zaokružite datum 14. veljače 2025. godine na vašim kalendarima jer tada mali plavci dolaze na kino platna.

Što se glumačke postave tiče, izgleda poprilično zanimljivo. Prvo ime je Rihanna, a njoj se pridružuju Nick Offerman, Natasha Lyonne, JP Karliak, Daniel Levy, Amy Sedaris, Nick Kroll, James Corden, Octavia Spencer, Hannah Waddingham, Sandra Oh, Alex Winter, Billie Lourd, Xolo Maridueña, Kurt Russell i John Goodman.

Chris Miller je režirao novi film koji se temelji na likovima iz Peyo serijala. Rihanna osim što će dati svoj glas, odlučila je napisati sve originalne pjesme koje ćemo imati priliku čuti u filmu. Štrumpfove gledamo 14. veljače 2025. godine u svim kinima.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.