back to top

Poznat nam je datum izlaska Marvel’s Spider-Man 2… i još nešto

OBJAVLJENO

Otkriven je datum izlaska Marvel’s Spider-Man 2, ali Sony je odlučio predstaviti posebna fizička i digitalna izdanja. Osim datuma izlaska Bryan Intihar, kreativni direktor Marvel’s Spider-Mana 2, još je rekao kako nam probleme neće stvarati samo Kraven i Venom, te da možemo očekivati još puno negativaca.

Igra će u svojem standardnom fizičkom i digitalnom izdanju koštati 80 eura, nažalost, trend isključivo digitalnih Deluxe izdanja će se nastaviti i s ovim dijelom Spider-Mana. 10 eura skuplje izdanje igre donosi 10 jedinstvenih odjela, 5 za Petera i 5 za Milesa, dva dodatna skill boda i nekoliko posebnih filtera za Photo Mode. No ipak je zvijezda večeri Collector’s Edition. Koštat će 250 eura, a dolazi s puno sadržaja. Steelbook, ali bez diska, unutra ćete dobiti kod za Deluxe digitalno izdanje. Osim Steelbooka tu je 49 centimetara visoka statua koja prikazuje borbu između Venoma i oba Spider-Mana. Kupci Collector’s Editiona dobivaju 3 dodatna skill boda, Web Grabber gadget (koji i drugi igrači dobivaju ali tek pretkraj igre) i dva posebna odijela, 1 za Petera, a 1 za Milesa.

Poznat nam je datum izlaska Marvel's Spider-Man 2... i još nešto TEHIX

Prednarudžbe za Marvel’s Spider-Man 2 su počele, dok će prednarudžbe za kolekcionarsko izdanje biti aktivne od petka, 16.06., na PlayStation Directu. Doduše, za sada na području Hrvatske neće biti dostupne prednarudžbe, tako da se moramo strpjeti i čekati obavijesti domaćeg uvoznika PlayStation proizvoda.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.