back to top

Pogledajte listu svih likova koji dolaze u Suicide Squad: Kill the Justice League

OBJAVLJENO

Suicide Squad: Kill the Justice League je tek izašao i prve recenzije nisu baš sjajne. Igrači s druge strane nisu toliko razočarani ovim naslovom, te dodaju kako se ne radi o toliko lošoj igri. Mislim kako svi znate da je Suicide Squad: Kill the Justice League live service igra, a uz to će još dobivati i dosta dodatnog sadržaja. Nedavno smo pisali o tome kako će Joker biti prvi DLC lik kojeg ćemo moći dobiti u sklopu prve sezone.

Na društvenim mrežama su se pojavile informacije o nadolazeće tri sezone, kao što je u prvoj sezoni došao Joker, tako će u narednima doći tri nova lika. Riječ je o Mrs. Freeze, odnosno Victoriji Fries, koja bi trebala doći u sklopu druge sezone. Sezona tri donosi Zoe Lawton poznatiju kao Lawless. Dok bi četvrta sezona trebala dovesti najzanimljivijeg lika od svih, Sladea Wilsona (Deathstrokea). Insajder još spominje Killer Croca i Katanu kao potencijalne naredne igrive likove koje bismo nekada mogli vidjeti.

Sve ove informacije uzmite s dozom rezerve jer ni jedna od njih nije službeno potvrđena. Našu recenziju za Suicide Squad: Kill the Justice League ćete imati priliku čitati uskoro!

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.