Pogledajte listu svih likova koji dolaze u Suicide Squad: Kill the Justice League

OBJAVLJENO

Suicide Squad: Kill the Justice League je tek izašao i prve recenzije nisu baš sjajne. Igrači s druge strane nisu toliko razočarani ovim naslovom, te dodaju kako se ne radi o toliko lošoj igri. Mislim kako svi znate da je Suicide Squad: Kill the Justice League live service igra, a uz to će još dobivati i dosta dodatnog sadržaja. Nedavno smo pisali o tome kako će Joker biti prvi DLC lik kojeg ćemo moći dobiti u sklopu prve sezone.

Na društvenim mrežama su se pojavile informacije o nadolazeće tri sezone, kao što je u prvoj sezoni došao Joker, tako će u narednima doći tri nova lika. Riječ je o Mrs. Freeze, odnosno Victoriji Fries, koja bi trebala doći u sklopu druge sezone. Sezona tri donosi Zoe Lawton poznatiju kao Lawless. Dok bi četvrta sezona trebala dovesti najzanimljivijeg lika od svih, Sladea Wilsona (Deathstrokea). Insajder još spominje Killer Croca i Katanu kao potencijalne naredne igrive likove koje bismo nekada mogli vidjeti.

Sve ove informacije uzmite s dozom rezerve jer ni jedna od njih nije službeno potvrđena. Našu recenziju za Suicide Squad: Kill the Justice League ćete imati priliku čitati uskoro!

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.