back to top

Suicide Squad: Kill the Justice League dobiva svoj prvi DLC, a igra još nije ni izašla

OBJAVLJENO

Suicide Squad: Kill the Justice League izlazi 02.02., a iz WB Gamesa i Rocksteadyja uporno negiraju da će ova igra biti klasični live service naslov. Iako developeri sigurno to nikada neće reći, nama je svima to jasno od prvog trailera za ovu igru. Kill the Justice League će se pokušati održati na životu što je dužne moguće i to će raditi svojim dodatnim sadržajem. Onaj koji je najpoznatiji svim gamerima je seasonal content. Doduše, ono što će Suicide Squad: Kill the Justice League razlikovati od drugih live service naslova je to što će njihov dodatni sadržaj biti besplatan.

Svaka sezona unutar ovog naslova bi trebala donijeti dvije story epizode s istim brojem igrivih likova. Iz Rocksteadyja su odmah odlučili krenuti jako, pa će tako prvi DLC biti ni manje ni više nego Joker. Iz studija je potvrđeno da to nije onaj Joker iz Arkham serijala (što ima smisla svima koji su igrali i prošli igru), već je to Joker iz potpuno novog multiverzuma.

Podsjećamo kako će Suicide Squad: Kill the Justice League biti dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X i S i PC.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.