back to top

Pogledajte kako izgleda realističan planinski krajolik u Minecraftu

OBJAVLJENO

Minecraft je igra koju su igrale generacije, a igrat će ju i nadolazeće generacije gamera. Drugim riječima, ova igra ne stari i nikada neće umrijeti. Minecraft je napredovao od 2011. godine pa sve do sada i to se najviše vidi po talentiranim ljudima koji izrađuju nevjerojatne stvari u ovoj igri. Tijekom godina Minecraft zajednica kontinuirano je pokazala zašto se smatra jednom od najtalentiranijih i najkreativnijih zajednica igrača. Posljednja građevina koja je ovoliko uzdrmala Reddit je ona Eiffelovog tornja, ali u Survival modu.

No, danas ne pričamo o Eiffelovom tornju, nego o planinama koje su djelo Redditora Aequotisa. On je podijelio ovu fantastičnu sliku koja iz daljine izgleda kao da bi mogla biti prikaz planina iz stvarnog svijeta. Svako brdo na ovoj Minecraft planini izgleda kao da je savršeno izrađeno da podsjeća na pravi krajolik. Aequotis se našalio kako je njegovo računalo jedva izdržalo silni napor renderiranja ovog planinskog lanca. To je napravio komentarom “računalo mi sja u više nijansi, POMOĆ!”. Kada pogledate sliku, nije teško vidjeti zašto mu je računalo skoro eksplodiralo.

Aequotis je rekao kako nije koristio samo WorldEdit, no korisnik nije odlučio podijeliti što je to sve koristio. Također, Aequotis se odlučio kako ne želi podijeliti link svijeta, pa se čini kako gameri neće moći sami iskusiti ovu ljepotu. Minecraft je već dom nekih od najvećih svjetova u videoigrama ikada, a kakve svjetove i građevine će nam budućnost donijeti, preostaje nam samo čekanje…

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.