back to top

Pogledajte kako izgleda Dead Island 2 SoLA ekspanzija

OBJAVLJENO

Dead Island 2 je dobio svoju drugu ekspanziju pod nazivom SoLA. Ekspanzija je u trenutku pisanja ovog članka već dostupna na svim platformama na kojima je dostupan i ovaj naslov. SoLA će nas odvesti na neke potpuno nove lokacije, a to je veliki glazbeni festival. Sve ovo dosta podsjeća na Coachella zabavu koja se odvija ovog vikenda u Californiji. Kako opis trailera nalaže, SoLA se također odvija u Californiji tako da imamo neku poveznicu. No, u klasičnom Dead Island duhu, festival je krcat zombija, a naš zadatak je eliminirati ih sve.

SoLA nam donosi nove vrste neprijatelja, novo legendarno oružje, a u traileru se može opaziti i nekoliko novih animacija. Što se neprijatelja tiče, riječ je o dvije nove vrste, Whipperi i Clotteri. Whipperi vas napadaju svojim iznutricama, da dobro ste pročitali, a Clotteri se raspadaju i pretvaraju u lokvu punu krvi i kostiju. Cilj Clottera je uhvatiti igrača nespremnog i pošteno ga isprepadati.

Usporedbe radi, u Haus ekspanziji igrač nije imao istu količinu slobode koju će imati u SoLA ekspanziji. Dead Island 2 SoLA ekspanzija je dostupna besplatno za sve vlasnike Expansion Passa, a možete ju kupiti i pojedinačno.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.