back to top

PlayStation Plus igre za kolovoz 2022

OBJAVLJENO

PlayStation je službeno najavio sljedeći trio besplatnih igara za pretplatnike na PS Plus Essential. PlayStation Plus igre za kolovoz uključuju Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 i Little Nightmares. Ovo je nedvojbeno jedna od najboljih linija PS Plus ove godine. Osim toga, vlasnici PS5 moći će igrati poboljšane verzije THPS-a i Yakuze. Sve tri igre bit će besplatne za pretplatnike na PS5 i PS4 od 2. kolovoza.

Playstation Plus Tehix 2
IZVOR: PlayStation

Objavljena 2020., Pro Skater 1 + 2 Tonyja Hawka zaradila je pozitivne ocjene kritičara. Bila je posljednja igra razvojnog programera Vicarious Visions prije nego što ih je apsorbirao Blizzard. Za remake prvih dviju klasičnih igara, razvojni tim je iskoristio ono najbolje tih naslova kako bi oblikovali novo iskustvo skateboardinga koje je izgledalo sjajno i igralo se još bolje s nekim pametnim izmjenama formule. Ako vam nedostaje “stari” način igranja igre, možete prebaciti u izvorni format i vidjeti koliko ste mišićne memorije zadržali tijekom desetljeća.

Yakuza: Like a Dragon bio je veliki odmak od serijala. Uvođenje potpuno novoga protagonista i preokret radnje s ulične tučnjave na naizmjeničnu borbu inspiriranu RPG-om. Čak i s tim velikim promjenama, temeljna Yakuza formula prostrane epizodne priče i dobro razvijene glumačke postave ostala je netaknuta.

Playstation Plus Tehix 4
IZVOR: PlayStation

Što se tiče Little Nightmares, ova je igra iz 2017. zaradila povoljne kritike zbog svoje jezive atmosfere, maštovitog stila i napetih sekvenci igranja. Sve tri razine PlayStation Plus pretplatnika moći će preuzeti ove igre.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan