Overwatch 2 privukao velik broj igrača u svom prvom mjesecu

OBJAVLJENO

Overwatch 2 je izašao prije nešto više od mjesec dana. Očekivalo se da će Overwatch 2 biti velika igra zbog podrške lojalnih fanova, a i igra je besplatna što je veliki plus. Blizzard je danas objavio poprilično zadivljujuće brojke, gdje otkrivaju da je više od 35 milijuna igrača zaigralo Overwatch 2 otkako su serveri pušteni u rad.

Od ukupne brojke igrača, veliki broj je potpuno novih igrača koji su se odlučili okušati u Overwatchu. Također podijeljena je još jedna vrlo zanimljiva statistika. Naime, prosječni dnevni broj igrača je više nego dvostruko veći od njegovog prethodnika.

Overwatch 2 privukao velik broj igrača u svom prvom mjesecu TEHIX

Osim velikih brojki što se tiče igranosti, Blizzard je s nama podijelilo informaciju u kojoj se vidi ulaganje igrača. S obzirom na to da je tek početak Overwatch 2, i da nisu počeli eventovi i nove sezone, brojke su poprilično visoke. Dakle, Blizzard za sada fino zarađuje od besplatnog naslova.

Overwatch 2 privukao velik broj igrača u svom prvom mjesecu TEHIX

Također treba napomenuti dolazak novog heroja Ramattra o kojem već imate naš članak ovdje. Heroj treba doći 6.12., kada se ujedno lansira druga sezona koja ima namjeru privući još više igrača.

Ovo je stvarno obećavajuć početak za Overwatch 2, koji ako ovako nastavi će biti bolji od svog prethodnika.

POVEZANO

The Naked Gun Tehix
Dragon Ball FighterZ Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.