Dolazi novi heroj u Overwatch 2!

OBJAVLJENO

Početkom sljedećeg mjeseca dolazi nam novi heroj u Overwatch 2, Ramattra. Ramattra je najavljen tijekom velikog finala Overwatch lige, a potvrđeno je kako će biti tenk. Iz trailera ne saznajemo njegove moći nego njegovu priču. Koja je dosta složena, Ramattra želi zaštiti svoje ljude pod bilo koju cijenu.

Iako je u početku bio ratni stroj, odlučuje se odreći svoga oružja kako bi zaštito svoj narod promičući mir i spokoj. Njegovi se ideali zapravo slažu s još jednim herojem u Overwatcu, a to je Zenyatta. Samo što Ramattra gleda sve realnije i vidi stvarnu sliku čovječanstva koje mrzi robote.

Ljudi su na društvenim mrežama već počeli nagađati njegove moći. Treba još napomenuti kako će Ramattra imati dva oblika, normalni Omnic oblik i drugi puno moćniji Nemesis oblik. Navodno, Ramattrin štap bi trebao ispaljivati projektile, no može i stvarati prepreke kako bi zaštitio svoj tim. Takav bi trebao biti u Omnic obliku, dok je u Nemesis obliku ipak malo agresivniji. Ima nekolicinu snažnih napada koji su najkorisniji kada je okružen, a njegovi udarci mogu probijati barijere. Prema ovom podatku Ramattra bi trebao biti problem za igrače koji vole Zaryu i Winstona.

Ramattra dolazi u Overwatch 2 s početkom druge sezone, točnije 6.12

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.