back to top

Omni-Man sada dolazi i u Fortnite, ali ovaj put nije sam

OBJAVLJENO

Omni-Man dolazi u Fortnite, no ovoga puta nije sam, kao u Mortal Kombat 1. Još dva lik iz animirane serije Invincible dolaze s njime. Riječ je o njegovom sinu Invincible i Atom Eve. Naravno, kao i inače skinovi neće biti sami, već uz svaki dobivate određene dodatke koji su isto inspiriranim ovim poprilično nasilnim crtićem. Nova tri skina su također animirani kao i skinovi iz Dragon Ball-a, Naruta, My Hero Academia i drugih kolaboracija koje smo viđali unazad nekoliko mjeseci. Skinovi bi se u shopu trebali pronaći pri sljedećem osvježenju istog.

Herojima i negativcima će se pridružiti i šesterostruki svjetski prvak Formule 1, Lewis Hamilton i njegov pas Roscoe. Fortnite je trenutno usred svoje OG sezone u kojoj smo se vratili u dobre stare dane ove igre. Ažuriranje idućeg četvrtka bi trebalo donijeti Chapter 1 Sezone 7 i 8 i ponovne izmjene na mapi. Fortnite OG okupio je više od 44 milijuna igrača koji su uskočili u ovo nostalgično putovanje.

Treba napomenuti i kako je Invicible sezona 2 dostupna od 03.11. na Amazon Primeu, te da nije ništa manje brutalna od svoje prve sezone.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.