Nove igre na PS Plusu u studenom

OBJAVLJENO

Kao i svakoga mjeseca pretplatnike PS Plus pretplate na svim razinama očekuju nove besplatne igre koje mogu igrati u narednih 30-ak dana.

Ovog studenog zaista imamo 3 zanimljiva naslova među kojima će vjerujem svako pronaći nešto za sebe. Osobno mi istaknuo LEGO Harry Potter Collection koji će biti dostupan samo PS4 igračima. U ovoj kolekciji dolaze dvije igre, Harry Potter Years 1-4 i Harry Potter Years 5-7 Remastered.

Nioh 2 tj. Nioh 2 Remastered biti će dostupni na obje aktualne PlayStation konzole tj. na PS4 i PS5. Ova RPG avantura spaja drevne samurajske vještine s nadnaravnim sposobnostima glavnoga lika. Ukoliko ste igrali Ghost of Tsushima i svidio vam se onda i ovoj igri trebate dati priliku i uživati u zanimljivom combat sistemu.

Heavenly Bodies možda je i najmanje zanimljiva igra s ovoga popisa. Kao i Nioh 2 biti će dostupna na obje aktualne PlayStation konzole. Riječ je o igri koja se oslanja na svoju fiziku. Potrebno je snaći se u svemiru te svom astronautu pomoći u istraživanju.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D