Nova Tekken igra zadirkivana “throwback” najavom

OBJAVLJENO

Bandai Namco lukavo je zadirkivao sljedeći naslov Tekken serijala na EVO 2022 turniru. Tweet službenoga Twitter računa sadržavao je iznimno kratku teaser najavu koja sugerira dolazak Tekken 8.

Isječak je prikazao završnu scenu prve igre, izdane 1994., u kojoj se vidi glavni lik Kazuya kako baca tijelo svog oca s litice. Video zatim zumira Kazuyino poligonalno lice, prije nego što se pretvori u novu verziju za koju se vjeruje da je njegov novi model lika u igrici koja još nema naziva. Prije kraja videozapisa nakratko se pojavljuje tekst “Get ready”. Izvorna poruka pozvala je obožavatelje da “gledaju do kraja”, osiguravajući da ne propuste kratku najavu.

Teaser je došao na kraju dužeg videa o ažuriranju serijala podijeljenom na EVO 2022 turniru borbenih igara. Programer Bandai Namco najavio je da će Tekken 7 vidjeti brojna ažuriranja ravnoteže u nadolazećim tjednima i da će se finale Tekken World Tour događaja održati u Amsterdamu od 4. do 5. veljače 2023.

Unatoč drugim najavama, obožavatelji su “zapeli” na teaseru kao čvrst dokaz da je Tekken 8 na putu. Mnogi očekuju otkriće na ovogodišnjem Game Awards događaju 9. prosinca 2022., budući da je službeni Twitter račun događaja ponovno objavio najavu s tekstom “GET READY”.

Tekken Tehix 1
IZVOR: Bandai Namco

Ovo nije prvi put da se Tekken 8 pojavio na radarima obožavatelja, a njegovo postojanje se prvobitno nagađalo nakon velikog curenja informacija o Nvidia GeForce Now u rujnu 2021.

Mnoge igre predstavljene u curenju, poput Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition i PC portovi za God of War i Final Fantasy 7 Remake pokazali su se točnima, pa su se igrači jako nadali da će se i Tekken 8 na kraju pokazati točnim.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend